Zekerheid door een 3D-ontwerp

Wij beseffen dat een grafmonument niet zomaar een aankoop is. Het is een persoonlijke herinnering. Het wordt een plek waar de overledene(n) herdacht kunnen worden. Een monument wat jarenlang staat.

Door middel van een fotorealistisch 3D-ontwerp kunnen wij u een zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk beeld geven van hoe de diverse materialen en vormen er definitief als grafmonument uit komen te zien. Twijfelt u bijvoorbeeld over twee verschillende materialen? Dan kunnen wij u laten zien hoe het beeld is in combinatie met de vormen en teksten.

Door ruimtelijk inzicht is een 3D-ontwerp sneller duidelijk als een 2D tekening. U kunt beter inzicht krijgen in het idee en wij kunnen de uitwerking van het idee beter aan u laten zien. Eventuele communicatie fouten tijdens het bespreken van uw ideeën kunnen zo vroegtijdig worden opgemerkt. Zo voorkomen wij dat er een monument afgeleverd wordt wat net niet helemaal naar uw wens is. Want nadat u het 3D-ontwerp heeft gezien kunnen wij gemakkelijk kleine aanpassingen doorvoeren. Wat zodra een monument op de begraafplaats staat niet meer kan. Wij hopen dat wij u door een 3D-ontwerp extra zekerheid geven.

Voorbeelden

Benieuwd hoe een 3D-ontwerp eruit komt te zien? Bekijk hieronder enkele voorbeelden van door ons gemaakte ontwerpen.

Door op een afbeelding te klikken ziet u het hele ontwerp.

Intresse in een monument?

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in onze toonkamer. Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.
Wij helpen u graag.