Accessoires voor grafmonumenten

Een overzicht van diverse accesoires

 

Letters

Tekst wordt op een grafmonument gebruikt om informatie over de overledene bekend te maken. Daarnaast kan met tekst een grafmonument persoonlijker gemaakt worden. 

 

Meer weten over tekst op een grafmonument?

Letters

“Verschillende bewerkingen van Zwart graniet.”

Natuursteen graniet voorbeelden

Granietsoorten

Graniet is verkrijgbaar in veel soorten kleuren en structuren. Doordat het gaat om een natuurproduct zitten er verschillen in kleurnuances en structuren en is elke stuk echt uniek. Wij kunnen meer dan 40 verschillende granietsoorten leveren die allemaal zeer geschikt zijn om te gebruiken voor een grafmonument. Door onderstaande foto’s kunt u al een eerste beeld krijgen van uw voorkeuren. Van alle onderstaande soorten hebben wij in onze toonkamer een stuk van het materiaal liggen. U kunt zo het materiaal in het echt zien en voelen. Daarnaast kunt u een goed beeld krijgen hoe verschillende granietsoorten er gecombineerd uit zien. Hierin willen wij u ook graag adviseren.

 

 

Mogelijkheden graniet

Graniet kan gecombineerd worden met andere soorten natuursteen en andere duurzame materialen zoals glas of rvs. Hiernaast ziet u hiervan enkele voorbeelden. Voor meer voorbeelden nodigen wij u graag uit in onze toonkamer. Door verschillende materialen naast elkaar te leggen kunt u een goed beeld krijgen van de combinatie. Daarnaast hebben wij de mogelijkheden om een 3D-ontwerp te maken. Hierin kunnen wij elke combinatie maken van materialen in een vorm grafmonument naar keuze.

Onze gegevens

tel: 0342 – 49 28 28
info@koehoorn-grafmonumenten.nl

Bezoekadres:
Anthonie Fokkerstraat 49b
3772 MP Barneveld

Postadres:
Hugo de Grootlaan 2
3771 HL Barnveld

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in om gemakkelijk contact met ons op te nemen. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.