Granieten monumenten

Op deze pagina ziet u verschillende grafstenen van het natuursteen graniet zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden.

 

Graniet

Graniet is tegenwoordig de meest gebruikte soort natuursteen voor grafmonumenten. Door de hardheid van het materiaal blijft het tientallen jaren mooi. Bij een monument van graniet zijn verschillende bewerkingen mogelijk. Een populaire bewerking is polijsten. Door graniet te polijsten ontstaat een glans  die niet verweert en ervoor zorgt dat het monument weinig onderhoud nodig heeft. Echter kan er ook gekozen worden voor een andere bewerkingen welke voor een gematteerde uitstraling zorgen. Daarnaast is Graniet verkrijg baar in veel verschillende kleuren.

 

Interesse in een graniet monument?

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in onze toonkamer. Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

“Verschillende bewerkingen van Zwart graniet.”

Natuursteen graniet voorbeelden

Granietsoorten

Graniet is verkrijgbaar in veel soorten kleuren en structuren. Doordat het gaat om een natuurproduct zitten er verschillen in kleurnuances en structuren en is elke stuk echt uniek. Wij kunnen meer dan 40 verschillende granietsoorten leveren die allemaal zeer geschikt zijn om te gebruiken voor een grafmonument. Door onderstaande foto’s kunt u al een eerste beeld krijgen van uw voorkeuren. Van alle onderstaande soorten hebben wij in onze toonkamer een stuk van het materiaal liggen. U kunt zo het materiaal in het echt zien en voelen. Daarnaast kunt u een goed beeld krijgen hoe verschillende granietsoorten er gecombineerd uit zien. Hierin willen wij u ook graag adviseren.

 

 

Mogelijkheden graniet

Graniet kan gecombineerd worden met andere soorten natuursteen en andere duurzame materialen zoals glas of rvs. Hiernaast ziet u hiervan enkele voorbeelden. Voor meer voorbeelden nodigen wij u graag uit in onze toonkamer. Door verschillende materialen naast elkaar te leggen kunt u een goed beeld krijgen van de combinatie. Daarnaast hebben wij de mogelijkheden om een 3D-ontwerp te maken. Hierin kunnen wij elke combinatie maken van materialen in een vorm grafmonument naar keuze.

Onze gegevens

tel: 0342 – 49 28 28
info@koehoorn-grafmonumenten.nl

Bezoekadres:
Anthonie Fokkerstraat 49b
3772 MP Barneveld

Postadres:
Hugo de Grootlaan 2
3771 HL Barnveld

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in om gemakkelijk contact met ons op te nemen. Wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.