Open dag bij Koehoorn Grafmonumenten

 

Op 6 april 2019 van 10.00 tot 15.30 uur stellen wij u graag in
de gelegenheid om onze toonkamer met grafmonumenten en
het depot van Koehoorn Begrafenisverzorging te komen bekijken.

Wij nodigen u uit om tijdens de open dag ons pand op het bedrijventerrein “De Briellaerd” te komen bekijken. Op deze dag kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met ons bedrijf.

Op de bovenverdieping, welke toegankelijk is via een traplift, hebben wij een toonkamer voor grafmonumenten gerealiseerd. Deze hebben wij ingericht om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van grafmonumenten.

Bent u benieuwd hoe een 3D-ontwerp tot stand komt? Of hoe dit er nu uitziet? Wij laten het u zien tijdens onze open dag.

Beneden is de ruimte te zien voor onze grijze rouwauto en onze zwarte rouwauto, onze voorraad grafkisten, andere materialen en een praktische verzorgingsruimte.

Wij hopen u te ontmoeten onder het genot van poffertjes en drinken.

Leveranciers

Tijdens onze open dag zullen er ook een aantal van onze leveranciers aanwezig zijn. Hieronder kunt u zien welke.

Meijer Natuursteen
Oosterbeek

Meer dan 100 jaar vakmanschap in grafmonumenten. In deze jaren is Meijer Natuursteen uitgegroeid tot het veelzijdige bedrijf dat het nu is. Wat in al die tijd niet veranderd is, is de persoonlijke aandacht en het vakmanschap.

Het Glazen Nest
Oldenzaal

Glaskunstenaar Brenda Bleijenbeerg tracht bij elk monument weer het verhaal van de ander te vertalen in de vormen en kleuren van het glas, zodat diegene zich herkent in mijn werk.

Rouw VIP
Ede

Rouw V.I.P. uitvaartbussen maken het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn.

Indien de werkzaamheden het toelaten zal tijdens onze open dag de grijze bus te zien zijn.

Teak Monumenten
Zevenaar

Teak Monumenten maakt houten grafmonumenten van massief teakhout. Deze houtsoort heeft een natuurlijk, warm karakter en is zeer duurzaam. Onbehandeld teakhout rot niet en heeft een zeer lange houdbaarheid.Het hout zal op een natuurlijke manier vergrijzen.

Tijdens onze open dag zullen er diverse teak houten grafmonumenten te zien zijn.

Locatie open dag

Koehoorn Grafmonumenten

Anthonie Fokkerstraat 49b
3772 MP Barneveld