Over ons

Luisteren, adviseren, mogelijkheden aanreiken en ondersteuning bieden bij het nemen van een besluit vinden wij vanzelfsprekend. Wij zullen ons best doen om tegemoet te komen aan uw wensen. Wij willen u met onze kennis en ervaring in de moeilijke dagen na een overlijden begeleiden.

In juli 2000 zijn wij, René en Jolinda Koehoorn, begonnen met het verzorgen van begrafenissen. Wij ervaren het als dankbaar werk om in moeilijke omstandigheden mensen te mogen helpen. 

Naast de begrafenissen heeft René sinds het begin familie’s geadviseerd bij de aankoop van een grafmonument. Onze oudste dochter, Mariëlle helpt mee met de in- en verkoop en het ontwerpen van grafmonumenten.

Medio 2017 kregen wij de mogelijkheid om een nieuw pand te betrekken, waar wij een toonkamer hebben kunnen realiseren. Hier kunnen wij u een goed beeld geven van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van grafmonumenten. 

René Koehoorn
Eigenaar

“Door mijn jarenlange ervaring, deskundigheid en liefde voor het vak, kan ik u op een persoonlijke manier begeleiden en adviseren in uw keuze”

Mariëlle Noordhoek
Ontwerper

“Computer kennis en een dosis creativiteit, geeft mij de mogelijkheid om mooie ontwerpen voor grafmonumenten te maken”